dinsdag 25 september 2012

Altered Arts - Fotolijstje

Hallo allemaal,

Dit fotolijstje heb ik gemaakt met het kraft fotolijstje van K&Company. Het papier is volgens mij van Sceinic Route. Ik heb verschillende bloemetjes van Prima Marketing met brads van Making Memories gebruikt. Met gestoffeerd metaaldraad en de Wire-roller (ik weet niet hoe hij precies heet) heb ik rolletjes gemaakt. Het metalen plaatje is ook van Making Memories, mooie teksten hebben ze daar op staan....
Natuurlijk kan de Distress Ink - Walnut Stain van Tim Holtz niet ontbreken.
Het lint met tekst is van 7Gypsies en het 'kant' van Kars.


 Tot de volgende keer..... waarschijnlijk een sneak preview van wat we op 5 oktober gaan maken op de workshopavond......

Groetjes Ancella

maandag 3 september 2012

Halloween album

Hallo allemaal,

Op de beurs heb ik de laatsten van dit vrolijke Halloween album als pakket aangeboden. Hier zat geen beschrijving bij en daarom zal ik de foto's hiervan op het blog zetten, zodat jullie een voorbeeld hebben van wat je er van zou kunnen maken.
Ik heb gebruik gemaakt van dat wat in het pakket zat en een paar stempeltjes voor journaling uit mijn eigen voorraad.

Veel plezier ermee!







Groetjes Ancella

zondag 2 september 2012

Label: Thanks!

Hallo allemaal,

Ik vind labels geweldig! Ik moet er eigenlijk meer gaan maken.....
Op deze label zit papier van K&Company. Het rondje bovenin heb ik gemaakt met een kleine cirkelpons. De stickertjes zijn Tiny Type van Cosmo Cricket.

De Lollipop is gemaakt met een stuk stof uit een oude broek, om en om op elkaar gelegd. (Dus euh.... manlief, als je je broek zoekt......)
Om de Lollipop wat meer stijl te geven heb ik er een kantje achter geplakt. Als laatste een lintje door het het gaatje van de label.


Groetjes
Ancella

zaterdag 1 september 2012

Yes, I do

Hallo allemaal,

De meesten van jullie zullen het fotolijstje wel herkennen van de Action. Ik heb dit lijstje al heel lang geleden gemaakt, toen de ze net in de winkel lagen. Ik heb hem ge-embellished (wat een woord!) met chipboard letters van Scienic Route - Tape van Prima Marketing - Bling corner van Prima Marketing - Lint van 7Gypsies - Stickers van My Yellow Bycicle - kanten linten - bloemetjes - diverse brads en een sleuteltje van 7 Gypsies.


Tot de volgende keer!

Groetjes
Ancella