donderdag 22 september 2011

How cool is that?

How cool is that????

Die uitspraak klinkt menig scrapper bekend in de oren....

Een paar weekenden geleden hadden wij als winkelier dan ook de mogelijkheid om een workshop van Tim Holtz te volgen. Natuurlijk wilde ik daar heel graag aan mee doen en ik had geluk, want de cursus was ongelooflijk snel vol.
Ik had een mooi plaatsje vooraan in de workshopruimte en heb alles goed kunnen zien wat hij allemaal deed. We hebben een techniekenworkshop van 3 uur gedaan met diverse artikelen zoals Distress Ink, Paint Dabbers, Crackle Paint, Archival Ink, Alcohol Ink, Rock Candy en nog zo veel meer.

Op bijna alle filmpjes of foto’s zie je hem met een flinke smile op zijn gezicht... en zo is ie in het echt ook. Een ontzettend leuke en spontane vent die een leerzame cursus neerzet. Natuurlijk werd er ook genoeg gelachen.

Ik ben normaal gesproken niet zo van: “Mag ik met je op de foto??”
Maar een collega vroeg ik een foto van hen wilde maken en toen heb ik maar meteen de stoute schoenen aangetrokken. Met een knalrood hoofd en kloppend hart heb ik gevraagd of hij ook met mij op de foto zou willen. “Of course” en meteen stond hij klaar met z’n glimlach en in de juiste pose. Ik vroeg hem nog of hij het niet zat werd om met iedereen op de foto te gaan, maar nee hoor. “No problem, it’s oké”.

En hier staan wij dan:


Ik heb weer veel opgestoken van deze workshop en deze informatie wil ik graag aan jullie overdragen. Je kunt nl. zoveel meer met de materialen dan wat wij vaak doen en dat is zonde.
Zodra ik een datum heb, zal ik deze ook op het blog en site kenbaar maken. 

Groetjes
Ancella 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten