vrijdag 6 september 2013

1 meter Album

Hallo allemaal,

Op speciaal verzoek meerdere foto's van het 1 meter album en extra uitleg.
Mochten er vragen zijn of onduidelijkheden, bel of mail mij gerust. Het zou nl. jammer zijn als je pakket zou blijven liggen omdat het niet lukt.


Op deze foto's is het album helemaal opengevouwen en start je met het kleinere stuk chipboard links.
Deze leg je op je boekbinderslinnen/canvas en vervolgens leg je de smalle strook chipboard er op, maar plak je deze er NIET op. In tegenstelling tot de grote stukken chipboard waar je je lay out op maakt, is deze NIET dubbel. Dit omdat je het album dan mooier kunt buigen.


Bovenaanzicht. Hier kun je zien dat de kleinere stroken chipboard zorgen voor steun en scheiding van de pagina's. Anders beschadigen de bloemen e.d. die je op je lay-out hebt gezet.

Je plakt dus WEL op je boekbinderslinnen/canvas: 1 stuk chipboard 18 x 24 dan laat je een stuk open (leg wel voor de maat even het smalle stuk chipboard er op) plak vervolgens het grootste stuk chipboard 24 x 24 er op. Leg de grootste strook chipboard er tussen voor de maat, maar plak hem NIET op. Plak dan weer het chipboard 24 x 24 - smalle chipboard strook er tussen leggen voor de maat, maar NIET plakken - kleinere stuk chipboard 18 x 24.Vooraanzicht van de buitenkant van het album.


Veel succes!

Mochten er nog vragen blijven, bel of mail mij alstublieft.

Groetjes
Ancella


Geen opmerkingen:

Een reactie posten